Grape Japanese Cheese Cake

grape jcc

grape jcc 3

Awalnya mo bikin kue dengan dekor sepatu secara Vera shoes-lover (so do I😉 hehehe) tapi terakhir memutuskan untuk bikin JCC aja secara lagi senang banget bikin JCC ini. 

Hari H, ku diundang makan malam oleh Vera ke PI, makan di Sushi Tei, wahhh kenyang banget abis itu langsung makan JCC. Ditawarin mo Sour Sally??? Duh ga deh Ver, kenyang bgt neh perut hehehe…. Biar anak-anak cowo aja yg makan dah…. Thank ya Ver uda ditraktir kekeke

grape jcc 2

Mmmm…yummyy! I love this JCC so I made it  for my bestfriend’s birthday cake, Vera.   Happy B’day,Ver! Wishing all your dreams come true, success in career and love, all the best for you!

Comments

  1. Cinta.. kue nya simple tapi menarik..
    Hebat ‘yangku ini.. ini JCC nya sama kayak yang cinta buat untuk mami dan tante nobel ya sayang ?
    Muach..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: